Ingin saya berkongsi disini dengan produk Molecular Energized Gemstone (MEG). Pada mulanya, saya kurang percaya tentang khasiat yang ada pada MEG. 

Namun setelah saya memakainya lebih dari 6 bulan, saya dapati memang ada khasiat pada MEG ini. Untuk pengetahuan MEG telah banyak membantu saya dalam kehidupan terutama dalam membuat keputusan and meningkatkan keyakinan serta semangat yang kuat dalam diri saya.

Selain itu, ia juga dapat membawa saya ke arah kejayaan dan kekayaan. Maksud saya disini buakn terus jadi kaya selepas memakainya tetapi ia membantu saya dalam mendapatkan peluang-peluang ke arah kejayaan dan kekayaan itu tadi.

Sebagai contoh, saya telah mendapat increment atau kenaikan gaji tahunan sebanyak 2 kali berbanding dengan rakan-rakan yang lain di ofis. Manakala pada tahun lepas, saya telah berjaya membuat keputusan untuk menukar kereta saya BMW (Buatan Malaysia Wira) kepada Toyota Vios.

Pada mulanya, saya kurang yakin untuk menukar kereta tersebut tetapi dengan bantuan khasiat dari MEG, saya telah pun berjaya menukarnya. 

Inilah khasiat yang ada pada MEG. Selain dari itu, saya mempunyai semangat yang kuat serta yakin dengan diri saya bahawa saya boleh membimbing rakan niaga saya untuk terus maju dalam perniagaan. 

Mohd Fazeli


Footer-Testimony